Passie voor lekker eten en gastvrijheid

De drijvende krachten achter Dinners at Home zijn Remon en Lisette. Niet alleen een gouden duo in uw keuken en bij u aan de dinertafel, maar ook in het privéleven partners. Wij vullen elkaar perfect aan en hebben aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Doordat wij goed op elkaar zijn ingespeeld, zijn wij in staat om u alle zorgen uit handen te nemen tijdens een diner bij u thuis.

Neem contact met ons op

Chef Remon

Remon heeft de opleiding sterklas afgerond en heeft als chef ervaring in sterrenrestaurants. Hiernaast heeft hij ruime ervaring in het bereiden van gerechten voor (zeer) grote groepen. Remon heeft in de keukens gestaan van:

  • Lucas Rive (*)
  • De Posthoorn (*)
  • De Kersentuin
  • Barca Amsterdam

Hostess Lisette

Lisette is de perfecte hostess, gastvrijheid is haar tweede natuur en zij heeft ervaring in de horeca als restaurantmanager. Hiernaast heeft Lisette een voorliefde voor wijnen en zij heeft meerdere wijn gerelateerde cursussen gevolgd.

Samen vormen wij het perfecte team voor een avond vol gastvrijheid, heerlijke smaken en zorgeloos genieten, gewoon bij u thuis.

Hoe is Dinner at Home ontstaan?

Het idee voor Dinners at Home komt voort uit onze gezamenlijke passie voor lekker eten en gastvrijheid. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke avond of middag te bezorgen. Dit stopt niet bij alleen het bereiden van heerlijke gerechten, wij verzorgen de gehele aankleding van de tafel en nemen u alles uit handen tijdens het diner/de lunch, zodat u optimaal kunt genieten van de heerlijke gerechten en het gezelschap aan tafel.