Catering aan huis

Luxe Catering aan huis voor elk feestelijk moment

Een feestelijke gelegenheid wordt nog onvergetelijker met een culinaire touch. Ben jij nou zelf geen ster in de keuken, komt er een gezellig bedrijfsevenement aan, ontbreekt het aan tijd of wil je gewoon een keer echt iets bijzonders? Wij kunnen een smaakvolle catering voor u serveren. Onze service gaat veel verder dan enkel het afleveren van een paar heerlijke gerechten. Wij serveren kleine luxe gerechten uit en bereiden deze ook bij u in de keuken, in het bedrijfspand of op een andere locatie naar u keuze. Of je nu om een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft, vriendendiner of familieborrel gaat, luxe en vooral smaakvolle gerechten aan jouw gasten maakt jouw feest compleet.

Bij onze catering aan huis staan kwaliteit, service en gastvrijheid centraal. Onze chef-kok bereidt met passie de gerechten die altijd met oog voor detail worden bereidt. Jouw gasten worden tijdens het feest volledig ontzorgd en kunnen genieten van de heerlijke hapjes en drankjes. 

Voor elk feest hebben wij passende gerechten en bijbehorende drankjes. Onze menu’s zijn volledig naar wens aan te passen, zodat het past bij jouw thema of smaak. Daarnaast bieden wij ook vegetarische en veganistische opties aan en kunnen wij rekening houden met allergieën. 

Extra opties bij onze luxe Catering aan huis

Naast het bereiden van kleine, luxe en vooral smaakvolle gerechten bieden wij ook extra opties aan om jouw feest nog completer te maken. Zo kun je kiezen voor bediening, zodat jouw gasten volledig in de watten worden gelegd. Kiezen jullie voor bediening, dan serveren wij ook tijdens de gehele avond de gerechten uit. Wij gaan langs alle gasten en zorgen dat niemand iets te kort komt. Daarnaast is het ook mogelijk om de wijnen, tafelwater of een aperitief door ons te laten verzorgen. 

Zorgen jullie liever zelf voor de drank, maar willen jullie hier verder geen omkijken meer naar hebben? Tijdens het diner is het ook mogelijk om extra bediening te verzorgen, zodat wij de drank uitserveren.

Onze werkwijze

Ben je op zoek naar een bijzondere en vooral luxe catering aan huis? Plaats vooral een aanvraag via onze website en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met jullie op. Hier bespreken wij onze beschikbaarheid, jouw wensen, budget en eventueel thema. Chef Remon maakt vervolgens een op maat gemaakt menu voor jouw feestelijke gelegenheid. Hierin is bijna alles mogelijk. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en jij je nergens zorgen over hoeft te maken.