Zorgeloos genieten van een culinaire beleving

Dinners at Home organiseert een compleet verzorgde avond, of in het geval van een lunch, middag voor u. U hoeft zelf nergens aan te denken en niets te doen. Van het samenstellen van het menu, het indekken van de tafel, het bereiden en uitserveren van de gerechten en het uitschenken van bijpassende wijnen tot aan het afruimen van de tafel en opruimen van de keuken, Dinners at Home staat garant voor een zorgeloze avond met een heerlijk meergangendiner bij u thuis.

Vraag een lunch of diner aan

Hoe gaat het in zijn werk?

Dinners at Home bestek icoon

Vooraf

Bij Dinners at Home staan uw wensen altijd voorop. Wij nemen van tevoren het soort menu, het aantal gangen en eventuele dieetwensen met u door. Wij zullen de gerechten compleet afstemmen op uw voorkeuren en gezelschap. U hoeft alleen maar door te geven met hoeveel personen u aan tafel zal zitten en welke ingrediënten u liever wel of niet in de gerechten terug ziet komen. Wij stellen vervolgens een compleet op maat gemaakt menu voor u samen.

Na het samenstellen van het menu, nemen wij dit eerst nogmaals uitvoerig met u door. Ziet u toch nog iets terug in het menu, waar u niet zo gek op bent? Geen probleem, wij vinden altijd een geschikt alternatief. Ook is het altijd nog mogelijk om een extra gang aan uw thuisdiner toe te voegen. Het menu is pas definitief, als u hier helemaal tevreden mee bent.

Dinners at Home bestek icoon

Tijdens het diner

Op de dag van het diner, zijn wij ongeveer 1,5 uur van tevoren bij u thuis. In deze tijd maken wij verder kennis met u en bereiden wij alles voor om u en uw gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen. Als het moment daar is, kunt u samen met uw gasten plaatsnemen aan de prachtig gedekte tafel.

Het diner aan huis begint met een aantal amuses en een welkomstaperitief. Hierna dienen wij in een rustig tempo de volgende gangen op. Bij iedere gang geven wij een uitgebreide uitleg over de gerechten die geserveerd worden. Wanneer u gekozen heeft voor het Dinners at Home food & wine pairing arrangement, dan wordt bij iedere gang een bijpassende wijn geschonken.

Dinners at Home bestek icoon

Achteraf

Terwijl u aan het genieten bent van het dessert, starten wij met het opruimen van de keuken. Wij laten de keuken volledig schoon en opgeruimd achter. Uiteraard nemen wij ook de afwas voor onze rekening. Nadat u en uw gasten zijn uitgegeten, ruimen wij de tafel af.

Dinners at Home is dé perfecte keuze wanneer u toe bent aan een ontspannen avond genieten van heerlijke gerechten bij u thuis, omringd door de mensen waar u om geeft. Of u nu iets te vieren heeft of gewoon een gezellige, onbezorgde avond wil hebben, Dinners at Home helpt u hier graag bij.