Zakelijke diners

Dinners at Home gradient

Zakelijke diners verzorgd door Dinners at Home

Dinners at Home biedt professionele zakelijke diners aan, verzorgd bij u thuis of op kantoor. Onze chef-kok bereid heerlijke maaltijden en werken samen met u om een menu samen te stellen dat aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.

Onze zakelijke diners zijn perfect voor zakelijke bijeenkomsten, besprekingen, netwerkevenementen of zelfs personeelsfeestjes. Wij bieden een breed scala aan opties, van formeel tot casual, en kunnen zelfs speciaal menu’s aanbieden voor dieetwensen of allergieën.

Onze service gaat verder dan alleen het serveren van eten. Wij verzorgen ook de opmaak van de tafel, de bediening en het opruimen na afloop, zodat u zich volledig kunt concentreren op het entertainen van uw gasten. Onze professionele en vriendelijke bediening zorgt ervoor dat uw zakelijke diner een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten.

Onze zakelijke diners kunt u thuis of op kantoor laten verzorgen, wij passen ons aan aan uw wensen.  Wij werken samen met u om een op maat gemaakt evenement te creëren dat aansluit bij uw stijl en budget. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke diners door Dinners at home: wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u kiest voor het zakelijke diner concept van Dinners at home, kiest u niet enkel voor een verzorgd diner, maar voor een totaalpakket. Dinners at home bereidt niet alleen de heerlijkste gerechten voor u en uw gezelschap, maar zorgt ook voor alles hieromheen:

  • Wij beginnen met het bespreken van uw wensen ten aanzien van het zakelijke diner. Dit betreft bijvoorbeeld het aantal gangen van het diner, specifieke ingrediënten die u liever wel of niet in de gerechten gebruikt zou willen hebben en de eventuele keuze voor ons Dinners at home wijnarrangement. Kortom, u kunt precies aangeven wat u van ons verwacht en wij zullen het diner vervolgens compleet afstemmen op uw wensen.
  • Op de dag van het diner bij u op kantoor, melden wij ons enige tijd van tevoren. Deze tijd voorafgaand aan het diner gebruiken wij om het zakelijke diner tot in de puntjes voor te bereiden. Het enige dat wij nodig hebben is een keuken met werkend fornuis, verder regelen wij alles zelf: denk hierbij aan het indekken van de tafel en het klaarzetten van alle benodigdheden. U hoeft zelf dus helemaal niets voor te bereiden of klaar te zetten voor het diner, wij nemen u alles uit handen.

  • Tijdens het zakelijke diner serveren wij de vooraf besproken gangen uit. Wij houden ook hierbij rekening met uw wensen: u kunt zelf aangeven hoeveel tijd u graag tussen de gangen wil laten, u kunt dus in uw eigen tempo dineren en heeft voldoende tijd om gesprekken aan te gaan met uw tafelgezelschap.
  • Nadat u met uw gezelschap heeft genoten van de laatste gang van het diner, ruimen wij de tafel weer af. U kunt natuurlijk nog rustig blijven napraten met uw gasten of personeel, terwijl wij alles weer opruimen. Naast het af- en opruimen doen wij uiteraard ook de afwas voor u en wij zorgen ervoor dat de keuken weer in nette staat wordt achtergelaten. Aan het einde van de avond is alles dus weer helemaal netjes en schoon, u heeft ook na afloop van het diner nergens omkijken naar.

Al met al staat een zakelijk diner van Dinners at home dus voor een onbezorgde, geheel gearrangeerde avond, waarin u alle tijd heeft om gesprekken te voeren met zakenrelaties of uw personeel terwijl u geniet van de heerlijkste gerechten. Bent u van plan een zakelijk diner te geven en bent u benieuwd wat Dinners at home voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.