Huwelijksdiners aan Huis

Dinners at Home gradient

Onvergetelijke huwelijksdiners verzorgd door Dinners at home

De dag waarop jij en je partner elkaar de eeuwige trouw beloven, wordt veelal gezien als de mooiste dag van jullie leven. De muziek, de gasten, het ja-woord, op deze dag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Een belangrijk onderdeel van een trouwdag is vaak het diner. Samen met mensen die jij liefhebt, brengen jullie de avond na het ja-woord door, onder het genot van heerlijke gerechten en wijnen.  Dit laatste kan je gerust aan Dinners at home overlaten, wij bieden volledig verzorgde huwelijksdiners aan. Of je nu een grote groep gasten uitnodigt of kiest voor een diner in een intieme setting met mensen die dicht bij jullie staan, Dinners at home verzorgt meergangen diners voor alle groepsgroottes.

 

Huwelijksdiner aan huis

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het verzorgen van verschillende diners en lunches op bijzondere plekken, maar we hebben ons aanbod uitgebreid naar thuisdiners, waarbij we onze passie voor lekker eten en gastvrijheid naar jouw eigen eettafel brengen.

Ons thuisdinerconcept biedt jou de mogelijkheid om een heerlijk, feestelijk diner te hebben zonder de deur uit te hoeven. We werken met de beste ingrediënten en kiezen zorgvuldig bijpassende wijnen om ervoor te zorgen dat jouw diner een onvergetelijke ervaring wordt. Onze chef-koks bereiden jouw maaltijd ter plekke in jouw eigen keuken, waardoor je de geuren en smaken van het eten kunt ervaren terwijl het vers wordt bereid.

We bieden een breed scala aan opties voor jouw thuisdiner, waaronder meerdere gangen diners, Huwelijks diners of geregisseerd partnerschap.

Onze menu’s worden samengesteld op basis van seizoensgebonden ingrediënten en kunnen volledig op maat worden gemaakt om aan jouw specifieke wensen en smaken te voldoen.

Als er speciale aankleding gehuurd moet worden kunnen we dit altijd regelen, we werken vaak samen met Successfulparty

Of je nu een familiediner of een feestelijk diner met vrienden plant, Dinners at Home zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Wij streven ernaar om jouw avond zo stressvrij en comfortabel mogelijk te maken, en daarom nemen wij de volledige verantwoordelijkheid voor het bereiden en serveren van jouw maaltijd, inclusief de afwas!

Wil je meer weten over ons thuisdinerconcept en hoe wij jouw avond onvergetelijk kunnen maken? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe Dinners at Home jouw volgende diner thuis tot een culinair hoogtepunt kan maken!

Een geheel verzorgd huwelijksdiner door Dinners at home

Wanneer jullie Dinners at home inschakelen voor het diner op jullie trouwdag, wordt jullie alles uit handen genomen en wordt het diner vormgegeven naar jullie wensen en verwachtingen. Een huwelijksdiner verzorgd door Dinners at home houdt het volgende in:

  • Wij starten met het allerbelangrijkste: het inventariseren van jullie wensen. Denk hierbij aan het gewenste aantal gangen waaruit het menu zal bestaan, maar ook de ingrediënten die in de gerechten zullen worden gebruikt. Ook kunnen jullie kiezen voor het speciale Dinners at home wijnarrangement, voor bijpassende wijnen bij de gerechten.
  • Dan is het zover: de dag van jullie huwelijk is aangebroken. Wij zijn op deze dag enige tijd van tevoren al bij jullie. Dit kan zowel bij jullie thuis zijn, als op een locatie naar jullie keuze. Zolang wij gebruik kunnen maken van een keuken met fornuis, zijn alle locaties mogelijk. Voorafgaand aan het diner bereiden wij alles tot in de puntjes voor. Zo dekken wij de tafel in en zetten we alle spullen en ingrediënten klaar die wij nodig hebben. Zelf hoeven jullie helemaal nergens aan te denken, het is tenslotte jullie huwelijksdag!
  • Zodra al jullie gasten aan gedekte tafel hebben plaatsgenomen, starten wij rustig met het uitserveren van de verschillende gerechten en eventueel de bijpassende wijnen. De gangen worden op het door jullie gewenste tempo uitgeserveerd.

  • Na afloop van de laatste gang, beginnen wij met het afruimen van de tafel. Uiteraard kunnen jullie tijdens het afruimen nog gezellig blijven nakletsen met jullie gezelschap. Wij ruimen niet alleen de tafel af, maar nemen ook de afwas en het opruimen en schoonmaken van de keuken voor onze rekening. Nadat wij klaar zijn, is alles weer helemaal netjes en schoon en hoeven jullie alleen nog maar te genieten van het vervolg van de feestelijke avond samen met jullie gasten.

Een huwelijksdiner verzorgd door Dinners at home is dus de perfecte toevoeging aan jullie huwelijksdag. Jullie hebben zelf nergens omkijken naar en het diner wordt exact afgestemd op jullie wensen. Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd wat Dinners at home voor jullie kan betekenen op de avond van jullie huwelijk? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.