Kerstdiner 2022

Dinners at Home gradient

Kerst met Dinners At Home

Het is alweer bijna zo ver, de feestdagen staan voor de deur.

Wat is er nou leuker dan thuis kerstdiner vieren met al je geliefden? Gezellig met zijn allen van het kerstdiner genieten aan je eigen dinertafel met jou privé chef aan huis. Na het diner kunnen jullie lekker blijven natafelen of komen dan de spelletjes op tafel?

Het Kerstmenu voor uw thuisdiner 

Het Dinners At Home kerstmenu bestaat dit jaar weer uit heerlijke gerechten. Het menu bestaat uit de meest favorieten producten uit dit seizoen van de chef aan huis.

Dit menu is van 10 December t/m 10 januari te boeken. De prijs van het menu is vanaf €150,- per persoon en is vanaf 10 personen te boeken. Is jullie gezelschap met minder personen? Dit is geen enkel probleem, wij rekenen dan een meerprijs.

Ook is het mogelijk om een kerstlunch te boeken. Dit is 4 gangen lunch en bestaat uit dezelfde producten. De prijs van het lunchmenu is €90,- per persoon en is vanaf 10 personen te reserveren. Is jullie gezelschap met minder personen? Dit is geen enkel probleem, wij rekenen dan een meerprijs.

Wij komen tijdens de feestdagen altijd met zijn tweeën, chef en gastvrouw.

De aanvragen stromen al binnen, dus wacht niet te lang met reserveren!

KLIK HIER VOOR HET KERST DINER MENU
KLIK HIER VOOR HET KERST LUNCH MENU

Kerst met privé chef aan huis

Dinners At Home verzorgd met liefde jullie kerstdiner. Wij nemen alles rondom het diner uit handen. Naast dat wij de sterren van de hemel koken, dekken wij ook de tafel in, brengen al het servies mee en laten na het thuisdiner de keuken weer netjes achter.

Hebben jullie gekozen voor een kok aan huis en mogen wij jullie thuis kerstdiner verzorgen? Dan zijn wij ruim voordat het diner start bij jullie. Wij dekken de tafel in en bereiden het diner in uw keuken voor.

Als alle gasten binnen zijn, starten wij met het serveren van ons meergangen diner. Tijdens de kerstdagen serveren wij enkel ons deluxe kerstmenu Dit menu bestaat uit de favoriete gerechten uit dit seizoen van chef Remon . In overleg met jullie, kan het menu uitgebreid worden met bijvoorbeeld oesters vooraf of een extra tussengerecht van langoustine. Het kerstmenu kan zo uitgebreid als jullie wensen.

Wij vinden dat jullie tijdens de kerstdagen helemaal in de watten gelegd moeten worden en daarom serveren wij veel extra’s bij dit kerstmenu. Zo starten wij met amuses en een feestelijk aperitief, serveren wij bij elke gang een passende wijn en sluiten wij het diner af met vers gemaakte friandises.

Wil je in de weken voor kerst of in het nieuwe jaar ook genieten van een heerlijk kerstdiner aan huis of op de werkvloer? Bijvoorbeeld voor jullie kerstdiner met vrienden of collega’s? En is jullie keuze gevallen op een thuisdiner met een privé chef aan huis of op de zaak? Dit menu is de weken voor en na kerst ook nog te reserveren.